Calitate și Siguranță Alimentară
Politica noastră privind Calitatea și Siguranța Alimentelor:
Să satisfacem cerințele și așteptările clienților noștri la timp, cu precizie și în întregime, respectând toate reglementările legale incidente;
Să asigurăm certificarea, menținerea și îmbunătățirea sistemului de management implementat conform standardului de referință IFS Food;
Să asigurăm certificarea, menținerea și îmbunătățirea sistemului de management implementat conform standardului GMP+;
Să dezvoltăm o cultură a siguranței alimentare care să evolueze în cadrul organizației pentru a proteja lanțul alimentar, sub atenta noastră supraveghere;
Să asigurăm o îmbunătățire și eficientizare continuă a proceselor prin activități susținute de dezvoltare;
Să instruim și să motivăm personalul nostru pentru a îmbunătăți continuu calitatea produselor și serviciilor;
Să asigurăm aprovizionarea cu produse și servicii numai de la furnizori evaluați;
Să asigurăm funcționarea în condiții optime a companiei, îmbunătățind continuu dotările companiei, pentru obținerea de produse sigure și de calitate, conform cu cerințele legale și ale pieței.
Certificate de calitate
Certificările pe care Rompak le deține atestă atenția deosebită pe care o acordăm măsurilor privind calitatea și siguranța alimentară. Implementăm în mod eficient sistemele de calitate și siguranță alimentară în fiecare etapă a procesului de producție, începând de la materiile prime și pe tot parcursul distribuției produselor către clienți.
Deținem certificarea IFS Food – Standardul Internațional privind Calitatea și Siguranța Produselor Alimentare, începând cu 2017.
Produsele noastre dețin totodată certificări pentru cerințe specifice – Kosher și Halal.