Pască cu brânză și cremă de ciocolată fără aluat

Pască cu brânză și cremă de ciocolată fără aluat,

o rețetă simplă pentru o pască savuroasă:

 

Crema de ciocolată

450g ciocolată neagră

450g zahăr

350g unt/margarină

o lingură făină

9 ouă

2 plicuri budincă de ciocolată Pakmaya

Umplutura cu brânză

450g brânză de vaci

100-125g zahăr pudră

100g frișcă lichidă

1 plic Budincă de vanilie Pakmaya

2 ouă

  coajă de lămâie/portocală după preferință

plic budinca de ciocolata Pakmaya

plic budinca de vanilie Pakmaya

Mod de lucru

Crema de ciocolată

Se topește ciocolata împreună cu untul/margarina pe bain marie și se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.

Se spumează ouăle cu zahărul, după care se adaugă ciocolata topită peste spumă și se amestecă ușor, timp în care se adaugă făina și budinca de vanilie.

Umplutură cu brânză

Se amestecă toate ingredinetele până se obține consistența unei paste.

Se toarnă umplutura de brânză în formă și crema de ciocolată peste brânză.

Se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit, după care se scoate din formă.

Spor la gătit!

Rețeta va fi mai bună dacă pui suflet.