Pască cu brânză și cremă de ciocolată fără aluat,
o rețetă simplă pentru o pască savuroasă:
|
Crema de ciocolată
450g ciocolată neagră
450g zahăr
350g unt/margarină
o lingură făină
9 ouă
2 plicuri budincă de ciocolată Pakmaya
Umplutura cu brânză
450g brânză de vaci
100-125g zahăr pudră
100g frișcă lichidă
1 plic Budincă de vanilie Pakmaya
2 ouă
coajă de lămâie/portocală după preferință
|
|
|
|
|
Mod de lucru
Crema de ciocolată
Se topește ciocolata împreună cu untul/margarina pe bain marie și se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.
Se spumează ouăle cu zahărul, după care se adaugă ciocolata topită peste spumă și se amestecă ușor, timp în care se adaugă făina și budinca de vanilie.
Umplutură cu brânză
Se amestecă toate ingredinetele până se obține consistența unei paste.
Se toarnă umplutura de brânză în formă și crema de ciocolată peste brânză.
Se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit, după care se scoate din formă.
|
|
Spor la gătit!
Rețeta va fi mai bună dacă pui suflet.
|