Pască cu brânză

Pască cu brânză,

rețetă industrială:

Ingrediente blat

20kg făină albă de grâu 650

0.5kg Cozopak A+ Lemon/Vanilla

0.5kg drojdie Pakmaya

1kg zahăr

0.5kg margarină

0.1kg sare iodată

5L apă

Ingrediente compoziție

9kg brânză grasă de vaci

0.9kg Premix Stabil Plus

1.8kg zahăr

90g zahăr vanilinat

45g sare iodată

Cozopak A+Lemon - Pakmaya, premix aluaturi dulci, sac 10kg

Mod de lucru

Blat

  1. Malaxare: 6 min. la viteză mică, 8 min. la viteză mare.
  2. Odihnă în cazan: 10min.
  3. Divizare: 570g aluat.
  4. Modelare finală.
  5. Dospire: 40 min, temperatură 32-350C, umiditate relativă 75-80%.
  6. Adăugare umplutură brânză.
  7. Coacere: 1800C timp de 40 min.

Compoziție

  1. Se amestecă toate ingredientele până la obținerea unei umpluturi omogene.
  2. Umplutura astfel obținută se adaugă peste aluatul dospit.
  3. Se unge cu ou și se coace.

Spor la gătit!

Rețeta va fi mai bună dacă pui suflet.