Pască cu brânză, rețetă industrială: Ingrediente blat 20kg făină albă de grâu 650 0.5kg Cozopak A+ Lemon/Vanilla 0.5kg drojdie Pakmaya 1kg zahăr 0.5kg margarină 0.1kg sare iodată 5L apă Ingrediente compoziție 9kg brânză grasă de vaci 0.9kg Premix Stabil Plus 1.8kg zahăr 90g zahăr vanilinat 45g sare iodată Mod de lucru Blat Malaxare: 6 min. […]
Pască cu ciocolată
Pască cu ciocolată, rețetă pentru tavă cu diametru de 23cm: Ingrediente blat 200g biscuiți simpli (Petit Beurre) 90g unt 80-82% Ingrediente compoziție 70g zahăr 1 plic Zahăr vanilinat Pakmaya 4 ouă întregi 120g ciocolată neagră (min. 50% cacao) 50ml smântână lichidă naturală 32-35% Mod de lucru Blat Zdrobește biscuiții grosier cu un sucitor și […]
Pască cu ciocolată,
rețetă pentru tavă cu diametru de 23cm:
Pască cu mascarpone, rețetă pentru tavă cu diametru de 23cm: Ingrediente blat 200g biscuiți simpli (Petit Beurre) 90g unt 80-82% Ingrediente compoziție 500g mascarpone 5 ouă întregi 50ml smântână lichidă naturală 32-35% 100g zahăr 1 plic Zahăr vanilinat Pakmaya 1 plic Budincă de vanilie Pakmaya coajă de lămâie/portocală stafide și arome după preferință Mod […]
Pască cu brânză și ciocolată, rețetă pentru tavă cu diametru de 23cm:: Ingrediente aluat 200g biscuiți simpli (Petit Beurre) 90g unt 80-82% Ingrediente compoziție brânză 250g brânză de vaci sau amestec de 150g ricotta + 100g mascarpone 2 ouă întregi 30ml smântână lichidă naturală 32-35% 40g zahăr 1 plic Zahăr vanilinat Pakmaya 1/2 (25g) plic […]
Cozonac cu aluat dospit la rece Ingrediente aluat 1kg făină albă de grâu tip 480 sau 000 15g sare 30g drojdie proaspătă Pakmaya 130g zahăr 5 ouă 50ml lapte 300g unt 80-82% esență de vanillie, portocală, lamaie, rom, după gust Ingrediente umplutură miez de nucă, mac, rahat, stafide, ciocolată, după preferințe Mod de lucru […]
Pască cu brânză și cremă de ciocolată fără aluat, o rețetă simplă pentru o pască savuroasă: Crema de ciocolată 450g ciocolată neagră 450g zahăr 350g unt/margarină o lingură făină 9 ouă 2 plicuri budincă de ciocolată Pakmaya Umplutura cu brânză 450g brânză de vaci 100-125g zahăr pudră 100g frișcă lichidă 1 plic Budincă de […]
Pască rapidă cu brânză, o rețetă cu timp scurt de pregătire: Ingrediente aluat 450g biscuiți simpli (Petit Beurre) 250g unt Ingrediente umplutură 900g brânză de vaci 200g zahăr 200g frișcă lichidă 2 plicuri Budincă de vanilie Pakmaya 4 ouă coajă de lămâie/portocală după preferință Mod de lucru Aluat […]
Panettone, o rețetă cu specific italian: Ingrediente 1000g făină albă 250g stafide și/sau alte fructe confiate 300ml lapte 4 ouă 200g zahăr 100g unt/margarină 200-250g coajă rasă de lămâie 2 plicuri Zahăr vanilinat Pakmaya 1 plic Drojdie pentru cozonac Pakmaya 1 praf de sare Mod de lucru – frământare manuală Făină se pune într-un […]
Cozonac tradițional, rețetă pentru 2 cozonaci: Ingrediente aluat 1kg făină albă 250g zahăr 4 gălbenușuri 300ml lapte 100g drojdie proaspătă / 1plic drojdie pentru cozonac Pakmaya 100ml ulei 1 praf de sare coajă de lămâie /portocală și arome (vanilie, rom) după preferință Ingrediente umplutură 500g miez de nucă măcinat 4 albușuri 250g zahăr 100g griș […]