Pască rapidă cu brânză,
o rețetă cu timp scurt de pregătire:
|
Ingrediente aluat
450g biscuiți simpli (Petit Beurre)
250g unt
Ingrediente umplutură
900g brânză de vaci
200g zahăr
200g frișcă lichidă
2 plicuri Budincă de vanilie Pakmaya
4 ouă
coajă de lămâie/portocală după preferință
|

|
|
  |
|
Mod de lucru
Aluat sfărâmicios
Se topește untul și se lasă la răcit, iar între timp se sfărâmă biscuiții.
Untul topit se adaugă peste biscuiții și se amestecă până se obține consistența unei paste.
Umplutură cu brânză
Se amestecă toate ingredinetele până se obține consistența unei paste.
Se întinde pasta de biscuiți în formă, dar se lasă o mică bordură pe margini, iar deasupra se toarnă umplutura.
Pasca se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. După ce se răcește, se scoate din formă.
|
|
Spor la gătit!
Rețeta va fi mai bună dacă pui suflet.
|