Pască rapidă cu brânză

 

Ingrediente aluat

  450g biscuiți simpli (Petit Beurre)

  250g unt

Ingrediente umplutură

  900g brânză de vaci

  200g zahăr

  200g frișcă lichidă

  2 plicuri Budincă de vanilie Pakmaya

  4 ouă

  coajă de lămâie/portocală după preferință

 

plic budinca de vanilie Pakmaya

Mod de lucru

Aluat sfărâmicios

Se topește untul și se lasă la răcit, iar între timp se sfărâmă biscuiții.

Untul topit se adaugă peste biscuiții și se amestecă până se obține consistența unei paste.

Umplutură cu brânză

Se amestecă toate ingredinetele până se obține consistența unei paste.

Se întinde pasta de biscuiți în formă, dar se lasă o mică bordură pe margini, iar deasupra se toarnă umplutura.

Pasca se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. După ce se răcește se scoate din formă.

 

Spor la gătit!

Rețeta va fi mai bună dacă nu uitați ingredintul secret, suflet!