Categorie amelioratori enzimatici
Categorie amelioratori enzimatici
Amelioratori pentru panificație enzimatici destinați corectării făinurilor medii și puternice, cu indice de cădere mare (>400 secunde). Conțin și L-cisteina. Contribuie la relaxarea aluatului, asigurând obținerea unui produs finit cu volum optim, cu aspect uniform. Îmbunătățeșc caracteristicile produselor finite (volum specific, porozitatea miezului, culoarea cojii).
Beneficii:
- Scurtarea procesului de fabricație al produselor de panificație;
- Îmbunătățirea prelucrabilității aluatului;
- Îmbunatățirea toleranței la dospire;
- Randament ridicat;
- Fără rebuturi: consum redus de timp și energie.
Denumire produs | Dozaj | Ambalare | Făină slabă | Făină medie | Făină puternică |
---|---|---|---|---|---|
Primo | 0.2-0.3% | 10 kg | #ffffff | #fce4d6 | #c65911 |
Enzo | 0.2-0.3% | 10 kg | #ffffff | #fce4d6 | #c65911 |
Eka Pan | 0.2-0.3% | 10 kg | #ffffff | #fce4d6 | #f4b084 |
Eka Spring | 0.2-0.3% | 10 kg | #ffffff | #fce4d6 | #f4b084 |
Eka Cysaktif | 0.2-0.3% | 10 kg | #ffffff | #ffffff | #c65911 |
Expert | 0.2-0.3% | 10 kg | #ffffff | #ffffff | #c65911 |
Eka Leu | 0.5% | 10 kg | #fce4d6 | #c65911 | #ffffff |