Cozonac clasic
Cozonac clasic
Avantaje:
- Arome plăcute, stabile la coacere;
- Aluatul poate susține până la 100% umplutură;
- Produse finite cu miez umed și elastic, cu textură fină care se rupe în fâșii;
- Volum specific optim al produsului finit;
- Calitate constantă a produselor obținute;
- Simplificarea procesului de lucru, eficientizarea timpului și a costurilor;
- Prospețime îndelungată – până la 30 zile pe produs finit ambalat;
- Conțin ingrediente de corectia fainii: toleranță îmbunătățită a aluatului pe flux, îmbunătățirea procesului fermentativ și a procesului de coacere.
Denumire produs | Dozaj | Ambalare | Caracteristici produs |
---|---|---|---|
Premix Cozopak A+ Vanilla | 10% | 10 kg | Aromă de vanilie |
Premix Cozopak A+ Lemon | 10% | 10 kg | Aromă de lămâie |
Premix Cozopak A+ Special | 10% | 10 kg | Aromă de rom și lămâie, stabilă la coacere. Miez intens colorat. |
Premix Cozopak Maxfresh | 10% | 10 kg | Aromă de vanilie și unt. Prospețime îndelungată. |
Premix Cozopak 5% Intens | 5% | 10 kg | Aromă de unt și vanilie. |
Premix Delicii Panettone | 10% | 10 kg | Aromă de panettone. Pretabil pentru dospirea la rece, timp îndelungat (până la 12 ore). Miez aerat cu textură fină. |