Drojdie instant 500g
Drojdia instant Pakmaya este potrivită pentru toate tipurile de pâine, covrigi și produse de patiserie din aluat dospit. Aceasta poate fi utilizată atât în procesele de producție tradiționale, cât și în cele industriale.
Avantaje:
- Nu necesită dizolvare, se adaugă direct peste făină;
- Ideală pentru aluaturi cu conținut scăzut de zahăr (de la 0 până la 10% zahăr raportat la făină);
- Fără gluten, fără lactoză – potriviă pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau lactoză;
- Nu conține organisme modificate genetic;
- Fără alergeni;
- Certificare Halal și Kosher;
- Ușor de dozat și utilizat în timpul procesului de producție;
- Termen de valabilitate mai lung (până la 24 de luni).
Ingrediente: celule vii de Saccharomyces cerevisiae, emulsifiant: monstearat sorbitan.
Ambalare: 20 de pachete vidate de 500g, ambalate într-o cutie de 10 kg.
nerecomandat
funcționalitate limitată
funcționalitate standard
funcționalitate superioară
Informații generale
Descriere produs
Drojdia instant Pakmaya este potrivită pentru toate tipurile de pâine, covrigi și produse de patiserie din aluat dospit. Aceasta poate fi utilizată atât în procesele de producție tradiționale, cât și în cele industriale.
Avantaje:
- Nu necesită dizolvare, se adaugă direct peste făină;
- Ideală pentru aluaturi cu conținut scăzut de zahăr (de la 0 până la 10% zahăr raportat la făină);
- Fără gluten, fără lactoză – potriviă pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau lactoză;
- Nu conține organisme modificate genetic;
- Fără alergeni;
- Certificare Halal și Kosher;
- Ușor de dozat și utilizat în timpul procesului de producție;
- Termen de valabilitate mai lung (până la 24 de luni).
Ingrediente: celule vii de Saccharomyces cerevisiae, emulsifiant: monstearat sorbitan.
Ambalare: 20 de pachete vidate de 500g, ambalate într-o cutie de 10 kg.