Drojdie pentru cozonac 15g

Drojdia uscată pentru cozonac este specială pentru produse de patiserie din aluaturi dulci cu conținut ridicat de zahăr: cozonaci, pască, gogoși, plăcinte, cornuri.

Beneficii utilizare:

  • special dezvoltată pentru a funcționa în aluaturi cu conținut ridicat de zahăr (peste 5% raportat la cantitatea de făină din rețetă)
  • putere constantă de fermentare și stabilitate mare în timp
  • ușor de folosit, nu necesită dizolvare
  • ușor de dozat
  • fără gust de drojdie în produsul finit
  • termen extins de valabilitate (20 luni)

Recomandare de utilizare:

15g drojdie uscată pentru cozonac la 1kg de făină în rețetele de aluat cu conținut ridicat de zahăr. Nu necesită dizolvare. Drojdia uscată pentru cozonac se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente, apoi se amestecă bine. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit. Timpul de dospire variază în funcție de produsul de patiserie ce urmează a fi preparat.

Conditii de depozitare:

A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.