Drojdie uscată 10g
Drojdia uscată 10g se utilizează pentru aluaturi de panificație (pâine, pizza, colaci) și alte produse similare.
Beneficii utilizare:
- putere constantă de fermentare și stabilitate mare în timp
- ușor de folosit, nu necesită dizolvare
- ușor de dozat
- se poate folosi și la mașina de făcut pâine
- fără gust de drojdie în produsul finit
- termen extins de valabilitate (20 luni)
Recomandare de utilizare:
Drojdia uscată se dozează conform rețetelor, respectând proporția 1 parte drojdie uscată înlocuiește 3 părți drojdie proaspătă.
Nu necesită dizolvare.
Frământare la mașina de făcut pâine: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, in cuva mașinii.
Frământare manuală: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, se amestecă bine, iar apoi se adaugă celelalte ingrediente. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit.
Conditii de depozitare:
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.