Drojdie uscată 10g

Drojdia uscată 10g se utilizează pentru aluaturi de panificație (pâine, pizza, colaci) și alte produse similare.

Beneficii utilizare:

  • putere constantă de fermentare și stabilitate mare în timp
  • ușor de folosit, nu necesită dizolvare
  • ușor de dozat
  • se poate folosi și la mașina de făcut pâine
  • fără gust de drojdie în produsul finit
  • termen extins de valabilitate (20 luni)

Recomandare de utilizare:

Drojdia uscată se dozează conform rețetelor, respectând proporția 1 parte drojdie uscată înlocuiește 3 părți drojdie proaspătă.

Nu necesită dizolvare.

Frământare la mașina de făcut pâine: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, in cuva mașinii.

Frământare manuală: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, se amestecă bine, iar apoi se adaugă celelalte ingrediente. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit.

Conditii de depozitare:

A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.