Drojdie uscată instant 10g
Drojdia uscată instant 10g se utilizează pentru aluaturi de panificație (pâine, pizza, colaci) și alte produse similare.
Beneficii utilizare:
- activitate fermentativă constantă și stabilă în timp;
- ușor de folosit, nu necesită dizolvare;
- ușor de dozat;
- se poate folosi și la mașina de făcut pâine;
- termen extins de valabilitate, nu necesită condiții speciale de depozitare.
nerecomandat
funcționalitate limitată
funcționalitate standard
funcționalitate superioară
Informații generale
Condiții de depozitare
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Alergeni
Produsul nu conține alergeni.
Descriere produs
Drojdia uscată instant 10g se utilizează pentru aluaturi de panificație (pâine, pizza, colaci) și alte produse similare.
Beneficii utilizare:
- activitate fermentativă constantă și stabilă în timp;
- ușor de folosit, nu necesită dizolvare;
- ușor de dozat;
- se poate folosi și la mașina de făcut pâine;
- termen extins de valabilitate, nu necesită condiții speciale de depozitare.
Informații generale
Conditii de depozitare
A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Alergeni
Produsul nu conține alergeni.
Ingrediente
Drojdie (Saccharomyces Cerevisiae), emulsifiant: monostearat de sorbitan E491.
Informații nutriționale
Recomandare utilizare
Drojdia uscată instant se dozează conform rețetelor, respectând proporția 1 parte drojdie uscată înlocuiește 3 părți drojdie proaspătă. 1 plic de Drojdie instant 10g Pakmaya este suficient pentru aproximativ 700g făină (pentru aluaturi obișnuite de panificație). Nu necesită dizolvare. Frământare la mașina de făcut pâine: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, în cuva mașinii. Frământare manuală: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente, apoi se amestecă bine. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit.
Ingrediente
Drojdie (Saccharomyces Cerevisiae), emulsifiant: monostearat de sorbitan E491.
Informații nutriționale
Recomandare utilizare
Drojdia uscată instant se dozează conform rețetelor, respectând proporția 1 parte drojdie uscată înlocuiește 3 părți drojdie proaspătă. 1 plic de Drojdie instant 10g Pakmaya este suficient pentru aproximativ 700g făină (pentru aluaturi obișnuite de panificație). Nu necesită dizolvare. Frământare la mașina de făcut pâine: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, în cuva mașinii. Frământare manuală: drojdia uscată se adaugă direct peste făină, împreună cu celelalte ingrediente, apoi se amestecă bine. Înainte de coacere, aluatul se lasă la dospit.