Drojdie uscată activă 10g

Drojdia este simbol al forţei vitale, ea dă viața aluatului, așa cum pământul dă viață bobului de grâu.
Drojdia uscată activă se diferențiază de Drojdia instant activă prin etapa de dizolvare înainte de utilizare în aluat.

Beneficii utilizare:

  • putere constanta de fermentare și stabilitate mare în timp
  • ușor de dozat și de utilizat
  • fara gust de drojdie in produsul finit
  • termen extins de valabilitate (1,5 ani)

Recomandare de utilizare:

Drojdia uscată activă 10g se utilizează pentru aluaturi de pâine, pizza, colaci și alte produse de panificație.
pentru paine – 1 plic = 0,5 kg de făină
Dizolvați drojdia în apă călduță, amestecați și adăugați peste făină după 5-10 minute.

Conditii de depozitare:

A se păstra în ambalajul original, închis etanș, la loc uscat și răcoros
Ambalat în atmosferă protectoare