Gelatină alimentară 10g
Gelatina alimentară este un ingredient de origine animală, care se folosește ca agent de îngroșare în prepararea prăjiturilor, torturilor (ex. Diplomat), cremelor, jeleurilor, a unor mezeluri și a aspicului.
Recomandare de utilizare:
- dizolvată în lichidul călduț, prin răcire ulterioară, conferă lichidului o textură de gel consistent, elastic;
- ușor de folosit, atât pentru deserturi, cât și pentru aperitive sărate;
nerecomandat
funcționalitate limitată
funcționalitate standard
funcționalitate superioară
Informații generale
Condiții de depozitare
A se păstra la loc uscat și răcoros, în termenul de valabilitate menționat pe ambalaj.
Alergeni
Poate conține urme de: gluten, soia, semințe de susan, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă, lapte și produse derivate ale acestora.
Descriere produs
Gelatina alimentară este un ingredient de origine animală, care se folosește ca agent de îngroșare în prepararea prăjiturilor, torturilor (ex. Diplomat), cremelor, jeleurilor, a unor mezeluri și a aspicului.
Recomandare de utilizare:
- dizolvată în lichidul călduț, prin răcire ulterioară, conferă lichidului o textură de gel consistent, elastic;
- ușor de folosit, atât pentru deserturi, cât și pentru aperitive sărate;
Informații generale
Conditii de depozitare
A se păstra la loc uscat și răcoros, în termenul de valabilitate menționat pe ambalaj.
Alergeni
Poate conține urme de: gluten, soia, semințe de susan, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă, lapte și produse derivate ale acestora.
Ingrediente
Gelatină alimentară.
Informații nutriționale
Valoarea energetică
1473kj/352kcal
Grăsimi
0g
din care acizi grași saturați
0g
Glucide
0g
din care zaharuri
0g
Fibre
0g
Proteine
88g
Sare
0g
Recomandare utilizare
Un plic de gelatină este suficient pentru 500 ml lichid. Conținutul unui plic se toarnă peste 80-100 ml apă rece și se lasă la hidratat cca 10 min. Apoi se pune la încălzit pe baie de apă (la max. 60°C), amestecând până la dizolvarea completă. Se lasă la răcit apoi se adaugă în produsul ce urmează a fi preparat. Atenție: fierberea distruge gelatina!
Ingrediente
Gelatină alimentară.
Informații nutriționale
Valoarea energetică
1473kj/352kcal
Grăsimi
0g
din care acizi grași saturați
0g
Glucide
0g
din care zaharuri
0g
Fibre
0g
Proteine
88g
Sare
0g
Recomandare utilizare
Un plic de gelatină este suficient pentru 500 ml lichid. Conținutul unui plic se toarnă peste 80-100 ml apă rece și se lasă la hidratat cca 10 min. Apoi se pune la încălzit pe baie de apă (la max. 60°C), amestecând până la dizolvarea completă. Se lasă la răcit apoi se adaugă în produsul ce urmează a fi preparat. Atenție: fierberea distruge gelatina!