Gelatină alimentară 10g

Gelatină alimentară 10g

Gelatina alimentară este un ingredient de origine animală, care se folosește ca agent de îngroșare în prepararea prăjiturilor, torturilor (ex. Diplomat), cremelor, jeleurilor, a unor mezeluri și a aspicului.

 

Recomandare de utilizare:

  • dizolvată în lichidul călduț, prin răcire ulterioară, conferă lichidului o textură de gel consistent, elastic;
  • ușor de folosit, atât pentru deserturi, cât și pentru aperitive sărate;
Aplicabilitate

nerecomandat

funcționalitate limitată

funcționalitate standard

funcționalitate superioară

Informații generale

Condiții de depozitare

A se păstra la loc uscat și răcoros, în termenul de valabilitate menționat pe ambalaj.

Alergeni

Poate conține urme de: gluten, soia, semințe de susan, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă, lapte și produse derivate ale acestora.

Descriere produs

Gelatina alimentară este un ingredient de origine animală, care se folosește ca agent de îngroșare în prepararea prăjiturilor, torturilor (ex. Diplomat), cremelor, jeleurilor, a unor mezeluri și a aspicului.

 

Recomandare de utilizare:

  • dizolvată în lichidul călduț, prin răcire ulterioară, conferă lichidului o textură de gel consistent, elastic;
  • ușor de folosit, atât pentru deserturi, cât și pentru aperitive sărate;

Informații generale

Conditii de depozitare

A se păstra la loc uscat și răcoros, în termenul de valabilitate menționat pe ambalaj.

Alergeni

Poate conține urme de: gluten, soia, semințe de susan, fructe cu coajă lemnoasă, arahide, ouă, lapte și produse derivate ale acestora.

Ingrediente

Gelatină alimentară.

Informații nutriționale

Valoarea energetică

1473kj/352kcal

Grăsimi

0g

din care acizi grași saturați

0g

Glucide

0g

din care zaharuri

0g

Fibre

0g

Proteine

88g

Sare

0g

Recomandare utilizare

Un plic de gelatină este suficient pentru 500 ml lichid. Conținutul unui plic se toarnă peste 80-100 ml apă rece și se lasă la hidratat cca 10 min. Apoi se pune la încălzit pe baie de apă (la max. 60°C), amestecând până la dizolvarea completă. Se lasă la răcit apoi se adaugă în produsul ce urmează a fi preparat. Atenție: fierberea distruge gelatina!

Ingrediente

Gelatină alimentară.

Informații nutriționale

Valoarea energetică

1473kj/352kcal

Grăsimi

0g

din care acizi grași saturați

0g

Glucide

0g

din care zaharuri

0g

Fibre

0g

Proteine

88g

Sare

0g

Recomandare utilizare

Un plic de gelatină este suficient pentru 500 ml lichid. Conținutul unui plic se toarnă peste 80-100 ml apă rece și se lasă la hidratat cca 10 min. Apoi se pune la încălzit pe baie de apă (la max. 60°C), amestecând până la dizolvarea completă. Se lasă la răcit apoi se adaugă în produsul ce urmează a fi preparat. Atenție: fierberea distruge gelatina!

Pakmaya

Cacao 50g

50 g
Pakmaya

Zahăr vanilinat 8g

8 g
Pakmaya

Bicarbonat de sodiu 100g

100 g
Pakmaya

Praf de copt 10g

10 g
Pakmaya

Cremă pentru cremșnit 230g

230 g
Pakmaya

Zahăr pudră cu aromă de vanilie 80g

80 g
Descoperă alte produse din Pentru Acasă
Pakmaya

Mix pentru colivă 360g

360 g
Pakmaya

Cremă pentru cremșnit 230g

230 g
Pakmaya

Sare de lămâie 8g

8 g
Pakmaya

Conservant alimentar 7g

7 g
Pakmaya

Praf de Budincă cu gust de ciocolată 50g

50 g
Pakmaya

Praf de Budincă cu gust de vanilie 40g

40 g
Pakmaya

Zahăr vanilinat 8g

8 g