Mix eclere, sac 10kg

Mix eclere este un produs în formă pudră, iar utilizarea lui aduce următoarele beneficii:

  • Mixul poate fi folosit pentru coajă de ecler si choux;
  • Este foarte simplu de utilizat: se adaugă doar apă și ulei;
  • Timpul de prelucrare este foarte scurt;
  • Asigură rezultate constante la fiecare utilizare: formă frumoasă și volum bun, cu gol uniform;
  • Oferă produsului finit prospețime îndelungată și o foarte bună rentabilitate prin raportul calitate – preț.

Reţetă recomandată: 1kg Mix eclere, 0.6L ulei, 2L apă.

Mod de lucru: Toate ingredientele se pun în cuva mixerului planetar și se mixează la viteză mică până la omogenizare, după care se mixează la viteză medie timp de 4-5 minute. Se toarnă aluatul într-un poș și se modelează eclere sau choux-uri pe hârtie de copt. În cupor cu vatră coacerea se efectuează la 190°C, cu ventilație, timp de 35-40 minute, cu puțin abur la debutul coacerii. În cupor rotativ coacerea se efectuează la 180°C, cu ventilație, timp de 30 minute, cu puțin abur la debutul coacerii. În ultimele 5 minute se recomandă coacerea cu trapa deschisă.