Mix Macaron 21%, plic 2kg

Mix macaron 21% este un produs în formă pudră, iar utilizarea lui aduce următoarele beneficii:

  • Ușurează procesul de fabricație;
  • Structură aerată și exterior crocant;
  • Este foarte ușor de utilizat, fără condiții speciale de lucru, se adaugă doar apă;
  • Se obțin produse de calitate constantă;
  • Mixul este disponibil în variantă simplă (culoare neutră).

Rețetă recomandată: 1kg Mix macaron 21%, 0.2L apă caldă (45°C).

Mod de lucru: În vasul mixerului se adaugă MIX MACARON 21% și apa aferentă rețetei. Se mixează cu telul timp de 4-5 minute, la viteza mare și se poșează în forme rotunde pe placă. După poșare se lasă la uscat pe masă timp de 20 minute. Coacerea se efectuează la 150°C, timp de 15 – 18 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului. În cazul coacerii în cuptor static, se recomandă coacerea cu trapa deschisă..