Mix negresă, sac 10kg

Mix negresă este un produs în formă pudră, iar utilizarea lui aduce următoarele beneficii:

  • Mixul se poate folosi și pentru alte produse precum checuri și foi de prajitură cu cacao;
  • Oferă produsului textură umedă și bogată, culoare uniformă și gust pronunțat de ciocolată;
  • Produsul finit poate fi congelat.

Rețetă recomandată: 1kg Mix negresă, 0.4kg ou proaspăt(8 bucăți), 0.4L ulei, 0.2L apă.

Mod de lucru: Toate ingredientele se adaugă în mixerul de patiserie și se mixează 30 secunde la viteză mică pentru omogenizare și 4 minute la viteză mare pentru emulsionare. Compoziția obținută se toarnă în tavă (aproximativ ½ din capacitatea tăvii). Coacerea se efectuează la 160 – 180°C, fară abur, timp de 45-50 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului.