Pită Țărănească, sac 15kg
Avantaje:
- pâine 100% naturală cu etichetă curată (fără E-uri);
- coajă rumenă, groasă, iar miezul este dens și uniform;
- oferă gust rustic, ușor acrișor;
Descriere
Reţetă recomandată:
Ingrediente | Cantitate (kg) | Mod de lucru |
făină albă de grâu tip 650 | 100 | Malaxare: 6 min la viteză mică și 4 min la viteză mare;
Odihnă: 20-30 min Divizare: la gramajul dorit (ex: 670g aluat pentru o pâine de 600g); Modelare finală: rotund Dospire: 30-40 min la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului Coacere: 25-30 min la 230ºC pentru pâine de 600g |
premix Pită Țărănească | 30 | |
drojdie proaspătă Pakmaya | 3 | |
sare | 1.7 | |
apă | 70 L |