Dieta integral • premix

Dozare

10-30 kg DIETA INTEGRAL la 100 kg de faina.

Recomandari de utilizare

Reteta recomandata:

Ingredient Cantitate, kg
Faina alba de grau 10
Dieta Integral 3
Drojdie Proaspata Pakmaya 0.3
Apa1) 6

1)in functie de capacitatea de hidratare a fainii

Mod de lucru recomandat

  • Timp de  frământare:  6 min la viteza 1 a malaxorului şi 4 min la viteza a 2 a malaxorului.
  • Temperatura aluatului: max. 28°C.
  • Fermentare în cazan: 15min.
  • Divizare: 360g aluat pentru o pâine de 300g.
  • Predospire: 15min.
  • Temperatura la dospire: 32-35°C
  • Timpul de dospire: 50-55 min.
  • Temperatura de coacere: 240-260°C
  • Timpul de coacere: 20-25 min (in functie de gramajul produsului, de tipul si gradul de incarcare a cuptorului).

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.