Pain au lait • premix

Recomandari utilizare:

Se mixeaza toate ingredientele, cu exceptia margarinei, 4 minute la viteza mica si 6-8 minute la viteza mare a malaxorului. (grasimea se adauga temperata in ultimele 3-4 minute de malaxare la viteza a II-a).
Odihna: 15-20 min. Divizare
Modelare finala
Dospire: 35-40 minute, la 35 grd C, 80% umiditate relativa a aerului
Coacere: in functie de gramaj, tipul si gradul de incarcare a cuptorului.

 

Avantaje:

  • Usor de utilizat;
  • Premix 100% natural;
  • Continutul de proteine animala(zer, ou praf, lapte praf) confera produselor un gust si o aroma placuta);
  • Permite modelarea in diverse forme si adaosul diverselor umpluturi;
  • Textura usoara, miez pufos, coaja rumena si elastica;
  • Suprafata cojii poate fi acoperita cu zahar, cascaval ras etc

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.