Premix Stabil plus, sac 10kg

Premixul Stabil plus de la Pakmaya absoarbe aproape instantaneu surplusul de zer din brânza proaspătă, umplutura devine cremoasă și densă, așa cum îi stă bine unei brânzoaice. Este ușor de lucrat cu ea, astfel că se pot obține tarte și plăcinte cu cele mai variate forme. Fie ca pregatiți plăcinte, tarte, cheese cake sau pască, umplutura de brânză va rămâne cremoasă și plină de aromă.

Premix Stabil plus este un produs în formă pudră, iar utilizarea lui aduce următoarele avantajei:

  • Este un stabilizator neutru pentru brânză dulce sau sărată;
  • Ajută la retenția apei în produs asigurînd o textură și o stabilitate foarte bună;
  • Reduce considerabil pierderile la coacere ale umpluturii de brânză, marește randamentul cu peste 30%;
  • Absoarbe aproape instantaneu zerul din brânza proaspătă, conferă umpluturii aspect compact și cremos, devenind mai ușor de prelucrat și manipulat (nu curge din aluat în timpul lucrului și nici la coacere);
  • Întărește crema de brânză din tartele de tip cheese cake, pască cu brânză, etc.

Reţete recomandate:

Tartă cu brânză: 7.5kg brânză proaspătă de vacă, 0.6kg Premix Stabil plus, 2.5L lapte, 2.5kg ouă (50 ouă), 1.5kg zahăr.

Umplutură pentru plăcinte: 1kg brânză proaspătă de vacă, 0.3kg Premix Stabil plus, 0.4kg zahăr pudră.