Roll mix choco, sac 10kg

Roll mix choco este un produs în formă pudră, iar utilizarea lui aduce următoarele beneficii:

  • Foile de ruladă obținute au structură foarte fină, iar  blaturile de tort au miezul dens, foarte fin, cu porozitate uniformă și cu absorție foarte bună a siropului;
  • La tăierea produsului finit marginile rămân drepte;
  • Foile de ruladă sunt elastice și se rulează foarte bine;
  • Oferă produsului finit gust deosebit de ciocolată, prospețime și stabilitate bună.

Reţetă recomandată: 1kg Roll mix choco, 0.8 kg ouă (16 bucăți).

Mod de lucru: Toate ingredientele se omogenizează timp de 1 minut la viteză mică, după care se mixează 4-6 minute la viteză mare până când compoziția își dublează volumul. În cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea de 40x60cm se dozează 0.5kg compoziție și se întinde uniform. În cazul blaturilor de tort se dozează aproximativ ½ din capacitatea formei și se uniformizează. Pentru foi de ruladă coacerea se efectuează la 235-250°C, în cuptor cu ventilație, timp de 4-5 minute, în funcție de gramaj și de gradul de încărcare al cuptorului. Pentru blat de tort coacerea se efectuează la 180°C, în cuptor cu ventilație, timp de 35-40 minute, în funcție de gramaj și de gradul de încărcare al cuptorului.