Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Aperitive, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină de porumb
făină albă de grâu
zahăr
25-30 ml ulei de floarea soarelui
7-8 g sare
drojdie proaspătă Pakmaya
iaurt 3,5% grăsime
ou
Amestecă în vasul mixerului toate ingredientele, timp de 5 minute până vei obține o compoziție omogenă.
Toarnă compoziția într-o tavă de copt, unsă în prealabil cu ulei.
Nivelează compoziția și las-o la odihnă, la loc călduț, timp de 20-30 minute.
Unge suprafața compoziției cu ou amestecat cu puțină apă.
Coace preparatul în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 45-50 minute.
Poftă bună!
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
6 pers.
60 min.
30 min.
Plăcinte și tarte, Sărat
120 min.
25 min.
Pâine și specialități, Sărat
12 pers.
40 min.
5 pers.
10 min.
Pizza și burgeri, Sărat
25 pers.
150 min.
50 min.