Aperitiv cu roșii uscate și brânză feta

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
750
g

făină

100 - 200 ml apă călduță

225
ml

lapte cald

225
ml

ulei

1
linguriță

sare

Pentru umplutură:

brânză feta

o jumătate de legătură de ceapă verde

roșii uscate

1

gălbenuș de ou

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Dizolvă drojdia uscată activă în laptele cald. Adaugă făina, uleiul și sarea. Treptat, toarnă apa călduță și frământă timp de 10 minute, pentru a obține un aluat fin.

,

Acoperă cu o pânză curată și lasă aluatul să se odihnească pentru 35-40 de minute.

,

Amestecă brânza feta cu ceapa verde și roșiile uscate.

,

Formează apoi aluatul în bucăți de dimensiunea unei nuci și adaugă umplutura în fiecare bucată.

,

Modelează, adaugă într-o tavă rotundă și unge cu gălbenuș.

,

Coace pentru 20-30 de minute la temperatura de 180°C.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …