Baghete artizanale

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 6 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 60 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 18 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Puneti toate ingredientele în malaxor, inclusiv apa.

,

Malaxati timp de 10 minute (6 minute lent, 4 minute rapid)

,

Lasă aluatul să se odihnească 15-20 minute (pana cand drojdia incepe sa lucreze si aluatul incepe sa se umfle).

,

Divizati aluatul la gramajul dorit.

,

Modelati aluatul sub formă de baghete, pe o masa bine infainata.

,

Lasati baghetele la dospit timp de 45-50 minute la o temperatură de 32-35°C și o umiditate de 70-75%.

,

Înainte să introduceti baghetele în cuptor, crestati suprafața acestora cu un cuțit.

,

Coace pâinea la 220 – 240°C, timp de 18 minute.

,

Poate te interesează și …