Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină de grâu
Premix Dieta Secară Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
apă
cireșe din compot scurse
ciocolată amară
nuci
Mixează ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și 4 minute la viteză mare.
Adaugă cireșele, miezul de nucă și ciocolata.
Lasă la odihnă timp de 15 minute.
Divizează aluatul la gramajul dorit.
Lasă aluatul la predospit pentru 15 minute și ulterior modelează baghetele.
Lasă aluatul la dospit 50-55 minute la 35ºC, 75-80% umiditate relativă a aerului.
Coace baghetele în cuptor la 240°C timp de 20 - 25 minute.
Pâine și specialități, Sărat
Torturi, Dulce
Prăjituri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
120 min.
30 min.
10 pers.
40 min.
60 min.