BAIGLI CU MAC

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
1
kg

făină albă de grâu 650

0.15
kg

zahăr

0.4
kg

unt/margarină

0.4
l

apă

Pentru umplutură:
0.675
l

apă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Timp de frământare: 6 minute la viteză mică și 10 minute la viteză mare (margarina/untul se adaugă în treapta a doua de malaxare).

,

Temperatura aluatului: maxim 35°C. Odihnă: 10 minute la frigider. Divizare: la gramajul dorit.

,

Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 400 g aluat se recomandă a se adăuga 350 g umplutură hidratată).

,

Dospire la rece: peste noapte (8-12 h la frigider 4-5°C). Odihnă la temperatura camerei: 10 minute.

,

Suprafața cozonacului se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.

,

Temperatura de coacere: 180°C. Timpul de coacere: 50-60 minute.

,

Pregatire umplutură: Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura cu mac și apa, până la obținerea unei paste omogene.

,

Poate te interesează È™i …