Cozonaci, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Cozopak Maxfresh Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
zahăr
unt/margarină
apă
Umplutură premium mac 30 Pakmaya
Timp de frământare: 6 minute la viteză mică și 10 minute la viteză mare (margarina/untul se adaugă în treapta a doua de malaxare).
Temperatura aluatului: maxim 35°C. Odihnă: 10 minute la frigider. Divizare: la gramajul dorit.
Modelare finală: laminare, umplere, modelare (la 400 g aluat se recomandă a se adăuga 350 g umplutură hidratată).
Dospire la rece: peste noapte (8-12 h la frigider 4-5°C). Odihnă la temperatura camerei: 10 minute.
Suprafața cozonacului se va unge cu o emulsie de ou proaspăt.
Temperatura de coacere: 180°C. Timpul de coacere: 50-60 minute.
Pregatire umplutură:Cu ajutorul unei palete, se amestecă umplutura cu mac și apa, până la obținerea unei paste omogene.
Prăjituri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
Pâine și specialități, Dulce
Rulade și rulouri, Dulce
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari