Bărcuțe cu brânză

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
1
kg

făină

600
ml

apă

30
g

zahăr

30
g

ulei

10
g

sare

Pentru umplutură:

brânză sărată

pătrunjel

ou

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Compoziția de făină, apă, zahăr și ulei se mixează timp de 3 minute la viteză mică și 6 minute la viteză mare.

,

Se adaugă sarea și drojdia și se continuă mixarea 2 minute la viteză mare.

,

Se lasă aluatul la odihnit pentru 15 minute, apoi se taie la dimensiunea dorită și se modelează.

,

Se lasă la dospit timp de 30 de minute.

,

Se întinde fiecare bucată de aluat cu ajutorul unui sucitor și se adaugă umplutura.

,

Se dă forma dorită prin plierea aluatului și prin răsucirea colțurilor, apoi marginile se ung cu gălbenuș.

,

Se coace la 220 de grade timp de 12 minute.

,

Poate te interesează și …