
Bărcuțe cu brânză

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
brânză sărată
pătrunjel
ou
Compoziția de făină, apă, zahăr și ulei se mixează timp de 3 minute la viteză mică și 6 minute la viteză mare.
Se adaugă sarea și drojdia și se continuă mixarea 2 minute la viteză mare.
Se lasă aluatul la odihnit pentru 15 minute, apoi se taie la dimensiunea dorită și se modelează.
Se lasă la dospit timp de 30 de minute.
Se întinde fiecare bucată de aluat cu ajutorul unui sucitor și se adaugă umplutura.
Se dă forma dorită prin plierea aluatului și prin răsucirea colțurilor, apoi marginile se ung cu gălbenuș.
Se coace la 220 de grade timp de 12 minute.
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.