Bărcuțe cu piersici și ciocolată

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
225
g

făină

125
ml

lapte cald

1
linguriță

zahăr

3
linguri

unt topit

1
praf

sare

Pentru umplutură:
2

piersici

1

portocală

100
g

ciocolată cu lapte

1
lingură

miez de nucă măcinat

Pentru uns și decorat:
PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Amestecă drojdia uscată instant cu laptele cald și cu zahărul.

,

Pune făina într-un bol. Pune drojdia înmuiată și restul ingredientelor în mijloc și frământă.

,

Pentru umplutură, taie piersicile și portocala în cuburi mici. Amestecă cu restul ingredientelor.

,

Întinde aluatul pe blatul presărat cu făină și formează pâinici. Pune umplutura în mijlocul pitei și lipește la colțuri cu degetele. Pune bărcuțele în tava tapetată cu hârtie.

,

Unge bărcuțele cu ou și presară zahăr pudră Pakmaya.

,

Coace la cuptor preîncălzit la 180 °C timp de 30-35 minute.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …