Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 1000g
griș
unt
praf de copt Pakmaya 500g
ouă
alune de pădure
Se toarnă făina pe blat și se face loc în mijloc pentru a pune ingredientele: ouăle, grișul, zahărul și untul.
Se amestecă bine ingredientele și se începe frământarea adunând făina dinspre exterior spre interior.
Frământarea este finalizată când toate ingredientele au fost omogenizate și s-a format un aluat fin.
Aluatul se modelează și în mijloc se pune câte o alună.
Se coace la 170 de grade timp de 20 - 25 de minute.
După coacere se toarnă sirop fierbinte peste.
40 min.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
Pască și mucenici, Dulce
20 pers.
45 min.
Torturi, Dulce
Prăjituri, Dulce
16 pers.
150 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
5 pers.
30 min.
12 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
15 pers.
90 min.
60 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete post