Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
unt
zahăr tos brun
praf de copt Pakmaya 10g
fulgi de ovăz
ciocolată amăruie picături
amidon de porumb
coaja rasă de la o lămâie
Într-un vas, amestecă untul și zahărul tos cu un ou și un plic de zahăr vanilinat Pakmaya.
Adaugă două pahare de făină de grâu, praful de copt, amidonul de porumb, o lingură de bicarbonat de sodiu Pakmaya și coaja de lămâie și amestecă.
Adaugă fulgii de ovăz și ciocolata amăruie picături.
Păstrează aluatul la frigider 30 minute.
Formează biscuiții în tava de copt și coace-i la 170°C timp de 15-20 minute.
Poftă bună!
Prăjituri, Dulce
Pizza și burgeri, Sărat, Rețete video
Plăcinte și tarte, Dulce
60 min.
90 min.
Torturi, Dulce
10 pers.
20 min.
50 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
30 min.