Biscuiți cu mere și ciocolată

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
Pentru umplutură:
3
buc

mere

100
g

nucă măcinată

1
lingură

unt

50
g

ciocolată de lapte topită

1
lingură

scorțișoară

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pentru aluat amestecați mai întâi ingredientele uscate. Adăugați ulterior ingredientele umede și frâmântați aluatul până obțineti un aluat nelipicios.

,

Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.

,

Tocați mărunt merele și sotați-le în unt până se înmoaie usor.

,

Adăugați ciocolată topită, scorțișoara și nuca mărunțită grosier și amestecați.

,

Tăiați aluatul în bucăți mai mici, întindeți cu mâna aluatul, adăugați umplutura de mere în interior.

,

Strângeți în interior umplutura și modelați sub forma unor gogoșele.

,

Într-o tavă acoperită cu foaie de copt puneți aluatul modelat.

,

Coaceți la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25-30 de minute.

,

Biscuții se pot servi calzi sau reci.

,

Poate te interesează și …