Biscuiți și fursecuri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
făină
praf de copt Pakmaya 10g
ouă
iaurt
unt topit
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
mere
nucă măcinată
unt
ciocolată de lapte topită
scorțișoară
Pentru aluat amestecați mai întâi ingredientele uscate. Adăugați ulterior ingredientele umede și frâmântați aluatul până obțineti un aluat nelipicios.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tocați mărunt merele și sotați-le în unt până se înmoaie usor.
Adăugați ciocolată topită, scorțișoara și nuca mărunțită grosier și amestecați.
Tăiați aluatul în bucăți mai mici, întindeți cu mâna aluatul, adăugați umplutura de mere în interior.
Strângeți în interior umplutura și modelați sub forma unor gogoșele.
Într-o tavă acoperită cu foaie de copt puneți aluatul modelat.
Coaceți la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25-30 de minute.
Biscuții se pot servi calzi sau reci.
Pască și mucenici, Dulce
Prăjituri, Dulce
14 pers.
120 min.
25 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete post
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
10 pers.
30 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari