

Biscuiți cu mere și ciocolată

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
ouă
iaurt
unt topit
mere
nucă măcinată
unt
ciocolată de lapte topită
scorțișoară
Pentru aluat amestecați mai întâi ingredientele uscate. Adăugați ulterior ingredientele umede și frâmântați aluatul până obțineti un aluat nelipicios.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tocați mărunt merele și sotați-le în unt până se înmoaie usor.
Adăugați ciocolată topită, scorțișoara și nuca mărunțită grosier și amestecați.
Tăiați aluatul în bucăți mai mici, întindeți cu mâna aluatul, adăugați umplutura de mere în interior.
Strângeți în interior umplutura și modelați sub forma unor gogoșele.
Într-o tavă acoperită cu foaie de copt puneți aluatul modelat.
Coaceți la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25-30 de minute.
Biscuții se pot servi calzi sau reci.
8 pers.
90 min.
30 min.