Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
banană
unt de arahide
miere/sirop de arțar
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
fulgi de ovăz
praf de copt Pakmaya 10g
sare
semințe de dovleac mărunțite
Într-un bol mixează banana zdrobită cu untul de arahide, mierea/siropul de arțar și zahărul vanilinat Pakmaya.
Adaugă fulgii de ovăz, semințele de dovleac mărunțite, praful de copt și sarea.
Cu o lingură, ia din compoziție și așeaz-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace biscuiții în cuptor preîncălzit la 180°C, timp de 10 - 12 minute.
Biscuiții se consumă după ce s-au răcit.
Poftă bună!
10 pers.
90 min.
30 min.
Plăcinte și tarte, Dulce
Torturi, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
45 min.
25 min.
Prăjituri, Dulce
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce, Rețete post
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
16 pers.
150 min.
20 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
14 pers.
120 min.