Bomboane cu aromă de lămâie

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
2
kg

făină de migdale

0.3
kg

fulgi de ovăz

0.3
kg

fulgi de cocos

0.15
l

ulei de cocos

0.05
kg

coajă de lămâie

0.4
kg

sirop de arțar/miere

0.1
l

zeamă de lămâie

0.005
kg

extract de vanilie

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Într-un blender sau robot de bucătărie se procesează migdalele până se obține o făină de migdale destul de fină. Dacă se dorește o compoziție perfect fină, se pot procesa fulgii de ovăz într-o pudră înainte de a fi adăugați în blender. Se adaugă restul ingredientelor în blender și se procesează din nou. La final se va obține o pastă care să se poată modela cu ușurință în formă de bilă între degete.

,

Se formează biluțe din această compoziție. Se poate utiliza o măsură, astfel încât să se obțină bomboane de aproximativ aceeași dimensiune. La final se tăvălesc bomboanele prin fulgi de cocos. Se păstrează bomboanele la frigider pentru maxim o săptămână.

,

Poate te interesează și …