

Bomboane cu aromă de lămâie

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
făină de migdale
fulgi de ovăz
fulgi de cocos
ulei de cocos
coajă de lămâie
sirop de arțar/miere
zeamă de lămâie
extract de vanilie
Într-un blender sau robot de bucătărie se procesează migdalele până se obține o făină de migdale destul de fină. Dacă se dorește o compoziție perfect fină, se pot procesa fulgii de ovăz într-o pudră înainte de a fi adăugați în blender. Se adaugă restul ingredientelor în blender și se procesează din nou. La final se va obține o pastă care să se poată modela cu ușurință în formă de bilă între degete.
Se formează biluțe din această compoziție. Se poate utiliza o măsură, astfel încât să se obțină bomboane de aproximativ aceeași dimensiune. La final se tăvălesc bomboanele prin fulgi de cocos. Se păstrează bomboanele la frigider pentru maxim o săptămână.