Brioche aux chocolat

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
2
kg

zahăr

1
kg

unt 82% grăsime

4 - 4.5 l apă

Pentru umplutură:
6
kg

dropsuri de ciocolată

Pentru glazură:
300
g

ouă întregi

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează ingredientele pentru aluat (cu excepția grăsimii) la prima viteză timp de 6-7 minute, până la omogenizare și 10-12 minute la viteza a doua, până la formarea unui aluat foarte elastic.

,

Grăsimea se adaugă treptat, în ultimele minute de malaxare, iar umplutura se adaugă la finalul frământării.

,

Odihna la temperatura mediului ambiant: 10-15 minute.

,

Divizare: la gramajul dorit.

,

Așezarea în formele speciale.

,

Dospire: 35-40 de minute, la 35°C, 75% umiditate relativă a aerului.

,

Poate te interesează È™i …