Brioșe cu cacao

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
2

ouă

250
ml

lapte

300
g

zahăr

250
ml

ulei

praf de sare

Pentru decor:
1
cană

lapte rece (250ml)

fulgi de ciocolată / ciocolată răzuită

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se bat ouăle împreună cu zahărul, după care se încorporează uleiul și laptele.

,

Peste făină se adaugă praful de copt, zahărul vanilat, cacaua și praful de sare. Ingredientele se încorporează uniform.

,

Peste ouăle bătute se adaugă amestecul de făină cu celelalte ingrediente și se omogenizează bine.

,

Compoziția se toarnă în forme. Brioșele se coc la temperatura de 180-220 C, timp de 25-35 minute.

,

Opțional, brioșele se pot orna cu spuma pentru deserturi și ciocolata.

,

Prepararea spumei pentru deserturi: Într-un vas înalt se pune laptele rece și praful de spumă pentru deserturi. Se mixează totul timp de 3-4 minute la viteză mare.

,

Brioșele răcite se decorează imediat cu spuma proaspăt preparată și cu fulgi de ciocolată.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …