Brioșe cu piersici

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
150
g

făină

100
g

zahăr

60
ml

lapte

50
g

unt la temperatura camerei

1

ou

2

piersici tăiate cubulețe

1

praf de sare

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Într-un vas se pune zahărul pudră Pakmaya și untul și se amestecă folosind un mixer până devine cremă.

,

Se adaugă zahărul vanilinat Pakmaya, ouăle unul câte unul, laptele și se amestecă.

,

Când ouăle și zahărul sunt înglobate complet, se adaugă făină cernută, praful de copt și sarea și se amestecă. Cu ajutorul unei spatule se amestecă aluatul ușor.

,

Cu ajutorul unui pos sub formă conică (formă unui cornet), lingură pentru înghețată sau o lingură, se toarnă compoziția în forme de brioșe unse în prealabil cu ulei și tapetate cu făină sau în chese din hârtie, umplute 2/3.

,

Se adaugă bucățele de piersică peste compoziție.

,

Se coc la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 - 30 minute.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …