

Brioșe cu piersici

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
zahăr
lapte
unt la temperatura camerei
ou
piersici tăiate cubulețe
praf de sare
Într-un vas se pune zahărul pudră Pakmaya și untul și se amestecă folosind un mixer până devine cremă.
Se adaugă zahărul vanilinat Pakmaya, ouăle unul câte unul, laptele și se amestecă.
Când ouăle și zahărul sunt înglobate complet, se adaugă făină cernută, praful de copt și sarea și se amestecă. Cu ajutorul unei spatule se amestecă aluatul ușor.
Cu ajutorul unui pos sub formă conică (formă unui cornet), lingură pentru înghețată sau o lingură, se toarnă compoziția în forme de brioșe unse în prealabil cu ulei și tapetate cu făină sau în chese din hârtie, umplute 2/3.
Se adaugă bucățele de piersică peste compoziție.
Se coc la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 - 30 minute.
Poftă bună!