

Brioșe Red Velvet

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ulei de floarea soarelui
apă
colorant alimentar (a se folosi conform instrucțiunilor de pe ambalaj)
Aluat:Se adaugă ingredientele în bolul unui mixer (preferabil pulbere peste lichid) și se amestecă timp de 1 minut la viteză mică în vederea omogenizării. Se trece la viteza medie a mixerului și se amestecă timp de 4-5 minute. Se toarnă în forme individuale și se coc în cuptorul ventilat la temperatura de 180°C, timp de 25 minute.
Decor:În bolul unui mixer se adaugă untul împreună cu zahărul pudră cu aromă de vanilie. Se mixează până se spumează ușor compoziția, apoi se adaugă crema de brânză și se continuă mixarea până la obținerea unei creme consistente.Crema obținută se pune într-un poch cu dui stelat și se decorează brioșele.