Brioșe Red Velvet

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
3
l

ulei de floarea soarelui

4
l

apă

colorant alimentar (a se folosi conform instrucțiunilor de pe ambalaj)

Pentru decor:
2.25
kg

cremă de brânză

1
kg

unt

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Aluat:Se adaugă ingredientele în bolul unui mixer (preferabil pulbere peste lichid) și se amestecă timp de 1 minut la viteză mică în vederea omogenizării. Se trece la viteza medie a mixerului și se amestecă timp de 4-5 minute. Se toarnă în forme individuale și se coc în cuptorul ventilat la temperatura de 180°C, timp de 25 minute.

,

Decor:În bolul unui mixer se adaugă untul împreună cu zahărul pudră cu aromă de vanilie. Se mixează până se spumează ușor compoziția, apoi se adaugă crema de brânză și se continuă mixarea până la obținerea unei creme consistente.Crema obținută se pune într-un poch cu dui stelat și se decorează brioșele.

,

Poate te interesează și …