Brownie cheesecake

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
125
ml

apă

75
ml

ulei

cană

nuci

1
buc

ou

25
g

smântână lichidă neîndulcită

1
kg

brânză cremoasă

150
g

unt topit

250
g

zahăr tos

25
g

făină

4
buc

ouă

150
g

jeleu zmeură

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Adaugati în bolul unui mixer 500 g mix negresă Pakmaya, un ou, 75 ml ulei și 125 ml apă.

,

Amestecati ingredientele cu telul timp de 4 minute la viteză mare.

,

Turnati compoziția într-un vas rotund de 24 cm și adaugati nucile.

,

Puneti compoziția la cuptor la 130 grade timp de 10 – 12 minute.

,

Într-un vas, amestecati 25 g amidon Pakmaya cu 150 g unt topit, 25 g făină, 5 g zahăr vanilinat și coajă de lămâie.

,

Intr-un alt vas amestecati ou 4 ouă și 250 g zahăr tos.

,

Amestecati într-un alt vas brânza cremoasă cu smântâna lichidă neîndulcită.

,

Puneti impreuna cele trei compozitii din cele trei boluri si amestecati-le.

,

Adaugati peste blatul copt in prealabil.

,

Puneti la cuptor la 170 grade timp de 60 – 70 minute.

,

Într-un vas , amestecati cele 150 g jeleu zmeură cu 150 g cremă cu gust intens de fructe de pădure Pakmaya.

,

Se adaugă amestecul cheesecake-ului.

,

Poate te interesează și …