

Brownie cheesecake

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
apă
ulei
nuci
ou
smântână lichidă neîndulcită
brânză cremoasă
unt topit
zahăr tos
făină
ouă
jeleu zmeură
Adaugati în bolul unui mixer 500 g mix negresă Pakmaya, un ou, 75 ml ulei și 125 ml apă.
Amestecati ingredientele cu telul timp de 4 minute la viteză mare.
Turnati compoziția într-un vas rotund de 24 cm și adaugati nucile.
Puneti compoziția la cuptor la 130 grade timp de 10 – 12 minute.
Într-un vas, amestecati 25 g amidon Pakmaya cu 150 g unt topit, 25 g făină, 5 g zahăr vanilinat și coajă de lămâie.
Intr-un alt vas amestecati ou 4 ouă și 250 g zahăr tos.
Amestecati într-un alt vas brânza cremoasă cu smântâna lichidă neîndulcită.
Puneti impreuna cele trei compozitii din cele trei boluri si amestecati-le.
Adaugati peste blatul copt in prealabil.
Puneti la cuptor la 170 grade timp de 60 – 70 minute.
Într-un vas , amestecati cele 150 g jeleu zmeură cu 150 g cremă cu gust intens de fructe de pădure Pakmaya.
Se adaugă amestecul cheesecake-ului.