Prăjituri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
12 - 15 căpșuni proaspete
ciocolată cu lapte
ciocolată albă
frișcă lichidă
¼ linguriță ardei iute măcinat
Spală căpșunile cu apă rece, apoi șterge-le ușor cu un șervețel de bucătărie. Căpșunile trebuie sa fie complet uscate înainte să le glazurezi.
Topește ciocolata la bain-marie împreună cu frișca lichidă și ardeiul iute măcinat.
Înmoaie căpșunile proaspete în ciocolata topită, acoperind aproximativ ¾ din suprafața acesteia.
Ridică și rotește ușor pentru a scurge excesul de ciocolată.
Așază căpșunile glazurate pe o tavă și pune tava la frigider pentru aprox. 30 minute pentru a se întări ciocolata.
Poți orna căpșunile glazurate cu ciocolată albă.
POFTĂ BUNĂ!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
15 pers.
90 min.
25 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce
10 pers.
60 min.
45 min.
Plăcinte și tarte, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete post
Torturi, Dulce
20 pers.
30 min.
Pască și mucenici, Dulce
Rulade și rulouri, Dulce
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari