Căpșuni glazurate în ciocolată

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:

12 - 15 căpșuni proaspete

200
g

ciocolată cu lapte

50
g

ciocolată albă

50
ml

frișcă lichidă

¼ linguriță ardei iute măcinat

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Spală căpșunile cu apă rece, apoi șterge-le ușor cu un șervețel de bucătărie. Căpșunile trebuie sa fie complet uscate înainte să le glazurezi.

,

Topește ciocolata la bain-marie împreună cu frișca lichidă și ardeiul iute măcinat.

,

Înmoaie căpșunile proaspete în ciocolata topită, acoperind aproximativ ¾ din suprafața acesteia.

,

Ridică și rotește ușor pentru a scurge excesul de ciocolată.

,

Așază căpșunile glazurate pe o tavă și pune tava la frigider pentru aprox. 30 minute pentru a se întări ciocolata.

,

Poți orna căpșunile glazurate cu ciocolată albă.

,

POFTĂ BUNĂ!

,

Poate te interesează și …