

Chec cu gutuie în 2 culori

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
gutuie tăiată felii subțiri
scorțișoară
zahăr
nucă măcinată
Mixați cele 3 ouă cu zahărul si adaugați treptat laptele și uleiul.
Amestecați separat făina cu 1 plic de praf de copt Pakmaya și 1 plic de zahăr vanilinat, turnați-o peste compoziție si mixați.
Turnați jumatate din amestec într-un bol și amestecați cu cele 10 g de cacao Pakmaya. Mixați.
Frecați gutuia taiată felii subțiri cu scorțișoara șicu o lingură de zahăr.
Turnați amestecul cu cacao intr-o forma rotundă de chec. Puneți un strat de felii de gutui, apoi turnați peste jumatatea cealaltă de amestec.
Puneți din nou un strat de felii de gutui și turnați peste ele restul rămas din aluatul de cacao.
Continuati procesul până la ultimul strat de gutui peste care presărați nuca măcinată.
Coaceți la 175 grade C pentru 35-45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Pudrați cu zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya.
Poftă bună!