Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Cake Mix complet Pakmaya
ulei
apă
suc de portocale
În mixerul de patiserie se adaugă apa, uleiul, sucul de portocale și mixul și se mixează 1 minut la viteza mică și alte 7-8 minute la viteza mare.
Compoziția obținută se toarnă în tăvi (circa ¾ din capacitatea tăvii).
Coacerea se face la temperaturi joase (180°C), timp de 40-45 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului, gradul său de încărcare.
Checul se poate decora cu zahăr pudră.
90 min.
45 min.
Pască și mucenici, Dulce, Rețete video
20 min.
Rulade și rulouri, Dulce
6 pers.
120 min.
17 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Cozonaci, Dulce
10 pers.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Torturi, Dulce
30 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
15 pers.
60 min.
50 min.
Plăcinte și tarte, Dulce
Clătite, vafe, gogoși, Dulce