

Chec cu suc de portocale

Ingrediente

SPECIALITĂȚI SĂRATE
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
ulei
suc de portocale
fulgi de nucă de cocos
coajă de portocale
un praf de sare
Într-un castron amestecă făina cu zahărul, nuca de cocos, praful de copt, coaja de portocale și un praf de sare.
Cu telul fă o gropiță în mijloc și toarnă sucul de portocale și uleiul. Amestecă până la omogenizare.
Toarnă compoziția în tava de chec tapetată cu hârtie de copt și dă-o la cuptor la foc mediu la 180 grade, pentru cca. 45 de minute, până prăjitura devine fermă la atingere și trece testul cu scobitoarea.
Scoate-o pe un grătar, cu tot cu hârtia de copt, și las-o la răcit. Porționează și pudrează checul cu zahăr vanilat.
Poftă bună!