Chec de post cu suc de portocale

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 10 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 30 minute

PAKMAYA Retete Timp de coacere

Timp de coacere 60 minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
300
g

zahăr

120
ml

ulei

100
ml

apă minerală

200
ml

suc de portocale proaspăt stors

coaja rasă a 3 portocale

450
g

făină

un praf de sare

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Spală bine portocalele și rade coaja într-un bol.

,

Într-un vas încăpător pune zahărul, zahărul vanilinat, uleiul, un praf de sare și mixează până se topește zahărul. Adaugă apoi apa minerală, coaja și sucul de portocală.

,

Separat, într-un alt vas, amestecă făina cernută cu praful de copt și apoi adaugă-le în compoziția pregătită anterior. Se amestecă bine până se încorporează ingredientele.

,

Coace checul în tava tapetată cu hârtie de copt timp de 60 minute (verifică dacă este copt, cu o scobitoare).

,

După ce s-a răcit complet, poți porționa și servi feliile de chec.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …