

Chec glazurat

Ingrediente

zahăr pudră
zeamă de lămâie
albușuri
fructe proaspete
În bolul unui mixer se adaugă apa, uleiul și Cake Mix Complet, apoi se mixează la viteză mica timp de 1 minut si alte 8-10 minute la viteza mare.
Compoziția obținută se toarnă în tăvi (circa jumătate din capacitatea tăvii). Se pune la copt la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-55 minute.
Pregătirea glazurii pentru decor: într-un un vas mediu, bine spălat și degresat, se bat albușurile. Se adaugă zeama de lămâie și zahărul pudră treptat. Zaharul pudră trebuie să fie pe cât de fin posibil, cerneți-l printr-o sită dacă este nevoie. Apoi, cu un mixer, amestecați timp de un minut la treaptă mică. Urcați treptat viteza mixerului până la viteza cea mai mare, pe care o mențineți timp de 5 minute. La finalul celor 5 minute veți obține o pastă sidefată, albă, groasă și omogenă.
Asamblarea checului: se distribuire uniform glazura pe întreaga suprafață a checului și se ornează cu fructe proaspete.
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI