Chec glazurat

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
210
g

ulei

560
ml

apă

Pentru decor:
350
g

zahăr pudră

2
lingurițe

zeamă de lămâie

2
buc

albușuri

300
g

fructe proaspete

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

În bolul unui mixer se adaugă apa, uleiul și Cake Mix Complet, apoi se mixează la viteză mica timp de 1 minut si alte 8-10 minute la viteza mare.

,

Compoziția obținută se toarnă în tăvi (circa jumătate din capacitatea tăvii). Se pune la copt la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-55 minute.

,

Pregătirea glazurii pentru decor: într-un un vas mediu, bine spălat și degresat, se bat albușurile. Se adaugă zeama de lămâie și zahărul pudră treptat. Zaharul pudră trebuie să fie pe cât de fin posibil, cerneți-l printr-o sită dacă este nevoie. Apoi, cu un mixer, amestecați timp de un minut la treaptă mică. Urcați treptat viteza mixerului până la viteza cea mai mare, pe care o mențineți timp de 5 minute. La finalul celor 5 minute veți obține o pastă sidefată, albă, groasă și omogenă.

,

Asamblarea checului: se distribuire uniform glazura pe întreaga suprafață a checului și se ornează cu fructe proaspete.

,

Poate te interesează și …