

Chec-inel marmorat cu cacao

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
În vasul mixerului de patiserie se adaugă toate ingredientele și se mixează timp de 1 minut la viteză mică și timp de 7 minute la viteză mare.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se toarnă jumătate din cantitatea simplă iar în cealaltă jumătate se adaugă cacaoa și se amestecă ușor cu o spatulă.
Compoziția cu cacao se toarnă peste cea albă, pe mijloc.
Pentru un efect marmorat, cu un băț de frigăruie sau cu o furculiță, amestecați ușor, făcând zig-zag-uri.
Se coace la o temperatură de 160-180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.