Chec-inel marmorat cu cacao

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
450
g

făină

450
g

zahăr

450
g

ou proaspăt

100
ml

apă

250
g

ulei

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

În vasul mixerului de patiserie se adaugă toate ingredientele și se mixează timp de 1 minut la viteză mică și timp de 7 minute la viteză mare.

,

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se toarnă jumătate din cantitatea simplă iar în cealaltă jumătate se adaugă cacaoa și se amestecă ușor cu o spatulă.

,

Compoziția cu cacao se toarnă peste cea albă, pe mijloc.

,

Pentru un efect marmorat, cu un băț de frigăruie sau cu o furculiță, amestecați ușor, făcând zig-zag-uri.

,

Se coace la o temperatură de 160-180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.

,

Poate te interesează și …