CHEC MARMORAT CU CACAO

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
450
g

făină

450
g

zahăr

450
g

ou proaspăt

100
ml

apă

250
g

ulei

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

În vasul mixerului de patiserie se adaugă toate ingredientele și se mixează timp de 1 minut la viteză mică și timp de 7 minute la viteză mare a malaxorului.

,

Jumătate din cantitate se păstrează simplă, iar în cealaltă jumătate se adaugă cacao și se amestecă ușor cu o spatulă.

,

Compoziția cu cacao se toarnă peste cea albă, pe mijloc.

,

Pentru un efect marmorat, se amestecă ușor cu un bat de frigăruie sau o furculiță, făcând zig-zag-uri.

,

Se coace la o temperatură de 160-180°C, timp de 45-50 minute, în funcție de gramaj, tipul cuptorului și gradul de încărcare al acestuia.

,

Poate te interesează și …