Brioșe și checuri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Mix Butter Cake
ulei
apă
Se mixează toate ingredientele pentru compoziție, cu paleta, la vitează medie, timp de 5 minute.
Compoziția se toarnă în forme, acoperind ¾ din înălțimea formei .
Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 35-40 de minute.
Torturi, Dulce
7 pers.
150 min.
40 min.
Cozonaci, Dulce
Prăjituri, Dulce
10 pers.
45 min.
25 min.
8 pers.
120 min.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
60 min.
Plăcinte și tarte, Dulce
Rulade și rulouri, Dulce
20 min.
Budinci și specialități, Dulce, Rețete video
30 min.
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari