Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
margarină
unt
mărar tocat mărunt
praf de copt Pakmaya 500g
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
ouă
lapte
gălbenușuri
Malaxează toate ingredientele.
Lasă aluatul la dospit timp de 10 minute.
Divizează aluatul în bucăți de 70 - 80 g.
Modelează și așează aluatul în tavă. Presează puțin fiecare bucată de aluat.
Unge aluatul cu gălbenuș de ou.
Coace în cuptor preîncălzit la 170°C timp de 25 - 30 minute.
Aperitive, Sărat
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
Aperitive, Sărat, Rețete post
10 pers.
270 min.
15 min.
20 min.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Colaci, melci și împletituri, Sărat