Chifle cu semințe și cereale

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
7
kg

făină albă de grâu 650

5.5
l

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteza mare a malaxorului. La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.

,

Odihnă în cazan: 10 minute. Divizare: 115 g aluat pentru o chiflă de 100 g. Modelare finală: chiflă. Dospire finală: 40-50 minute la 32-35°C, 75% umiditatea relativă a aerului.

,

După dospirea finală suprafața chiflelor se unge cu o pensulă înmuiată în apă și se presară cu decor de semințe Supreme Seeds.

,

Coacere: 230-240°C, timp de 15-18 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.

,

Poate te interesează și …