

Chifle cu semințe și cereale

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteză mică și alte 4 minute la viteza mare a malaxorului. La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.
Odihnă în cazan: 10 minute. Divizare: 115 g aluat pentru o chiflă de 100 g. Modelare finală: chiflă. Dospire finală: 40-50 minute la 32-35°C, 75% umiditatea relativă a aerului.
După dospirea finală suprafața chiflelor se unge cu o pensulă înmuiată în apă și se presară cu decor de semințe Supreme Seeds.
Coacere: 230-240°C, timp de 15-18 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.