Chifle cu semințe și cereale

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
10
kg

făină albă de grâu 650

5.5
l

apă

0.17
kg

sare

cantitatea de apă se stabilește în funcție de capacitatea de hidratare a făinii

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică și alte 4-6 minute la viteza mare a malaxorului.

,

La finalul malaxării aluatul trebuie să fie elastic și de consistență optimă.

,

Odihnă în cazan: 10-15 minute.

,

Divizare: 115 g aluat pentru o chifla de 100g.

,

Predospire în bilă: 15 minute.

,

Modelare finală: chiflă.

,

Dospire finală: 50-60 minute la o temperatură de 32-35°C, 75% umiditate relativă a aerului.

,

După dospirea finală suprafața chiflelor se unge cu o pensulă înmuiată în apă și se presară cu décor de semințe Supreme Seeds.

,

Coacere: la o temperatură de 230-240°C, timp de 15 minute.

,

Poate te interesează și …