Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
Premix Greea Pro Ciabatta Pakmaya
ulei de măsline
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)
Se adaugă toate ingredientele și se mixează 5 minute la viteză mică și 10 - 15 minute la viteză mare.
Se lasă aluatul la odihnă timp de 60 - 90 de minute, apoi se taie la dimensiunea dorită.
Se lasă la dospit pentru 50 de minute.
Se coace în cuptor cu abur pentru 20 de minute la temperatura de 220 - 240 de grade.
Pâine și specialități, Sărat
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
120 min.
30 min.
10 pers.
80 min.
12 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete video
300 min.
45 min.
Budinci și specialități, Dulce, Rețete video
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
20 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
Aperitive, Sărat