Cornulețe cu sfeclă roșie și pastă de măsline

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
750
g

făină

150-200
ml

suc de sfeclă roșie

225
ml

lapte cald

225
ml

ulei

1
linguriță și jumătate

sare

225
g

pastă de măsline

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Amestecă făina, drojdia uscată instant cu laptele cald, uleiul, sucul de sfeclă și sarea.

,

Frământă timp de 10 minute, până obții un aluat fin.

,

Acoperă-l cu o pânză curată și lasă-l la dospit pentru 35-45 min.

,

Împarte aluatul în 4 bucăți și întinde cele 4 bucăți cu ajutorul unui sucitor.

,

Unge fiecare bucată cu pastă de măsline și rulează aluatul.

,

Taie aluatul în bucăți de 5 cm lungime și modelează apăsând aluatul cu o spatulă de lemn.

,

Coace la temperatura de 180°C pentru 20-30 minute.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …